Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer

About Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer

 4.5/5 (2 podcast ratings)

En aquesta segona temporada, Les mil i una nits s'endinsarà en la sexualitat des de diferents perspectives: la més pràctica, des d'un punt de vista lúdic, sense tancar cap porta, s'atrevirà a tot; la terapèutica parlarà problemes comuns i buscarà solucions a través de les veus d'especialistes, i el món de la parella es tractarà sempre vinculat al sexe.

Amb bon humor, les veus més professionals, els assessors més rellevants i tots els col·laboradors acostaran els oients a algunes de les pràctiques més excitants i encara per descobrir. Perquè això sigui possible, el programa tindrà la col·laboració d'especialistes com Sylvia de Béjar, Pere Estupinyà, Venus O'Hara, Marta Arasanz, Adolf Tobeña i Roser Amills.

I tot, amb un recurs del qual ja parlava Octavio Paz: "A qualsevol trobada eròtica hi ha un personatge invisible i sempre actiu: la imaginació".

Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer Website

Important note

The Podcast "Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer" and it's RSS content on this page are the intellectual property right of the people mentioned in the copyright statement (see above). Podcastdirectory.com does not have any influence on the content of "Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer".
Website: Link to Website